Pojat 2012


Hei, ja tervetuloa tutustumaan Valtin poikien 2012 syntyneiden joukkueen toimintaan! 

Lähdemme siitä ajatuksesta liikkeelle, että liikunta ja urheilu lähtee liikkeelle nuorten omasta riemusta liikkumiseen. Sen takia me olemme sopineet poikien kanssa että aina pitää olla hauskaa pallon kanssa. Tsempataan toinen toisiamme ja luodaan sitä kautta turvallinen ja onnellinen ympäristö sekä liikkumiselle ja jalkapallolle.

Panostamme monilajisuuteen ja varsinkin syksyn ja talven harjoittelukausien aikana haemme mahdollisuuksia yhteistyöhön muiden lajien kanssa. 

Hyvä fiilis ja jokaiselle tasolle sopivan harjoituskuorman löytyminen on myös näkynyt joukkueen koossa. Tällä hetkellä joukkue on jaettu kahteen osaan: kilpan ja harrasteeseen, jotta kaikille löytyy hyvä taso harjoittelulle. 

Kokonaisuudessaan ikäluokka on noin 70 pelaajaa.  Meitä on paljon, mutta olemme myös löytäneet aktiivisia vanhempia mukaan sekä valmennusryhmään että muihin taustajoukkoihin.

Jos kiinnostuit mukaan tulemisesta, löydät yhteystiedot kohdasta kehen meistä voit olla yhteydessä. Tule rohkeasti mukaan treeneihin katsomaan miten asioita teemme. Sopivat ja seuraavat treenit löydät kalenteriosioista.

Tervetuloa 2012 syntyneiden poikien joukkueeseen!