Pojat 2012


Hei, ja tervetuloa tutustumaan Valtin poikien 2012 syntyneiden joukkueen toimintaan! 

Lähdemme siitä ajatuksesta liikkeelle, että liikunta ja urheilu lähtee liikkeelle nuorten omasta riemusta liikkumiseen. Sen takia me olemme sopineet poikien kanssa että aina pitää olla hauskaa pallon kanssa. Tsempataan toinen toisiamme ja luodaan sitä kautta turvallinen ja onnellinen ympäristö sekä liikkumiselle ja jalkapallolle.

Panostamme monilajisuuteen ja varsinkin syksyn ja talven harjoittelukausien aikana haemme mahdollisuuksia yhteistyöhön muiden lajien kanssa. 

Tästä syystä teemme esimerkiksi ainakin 2020-2021 talvikauden ajan yhteistyötä koripallojoukkueen WB Panttereiden kanssa, jolloin Valtti P12 jäsenet pääsevät mukaan 50€ summalla Panttereiden harjoituksiin. 

Hyvä fiilis ja jokaiselle tasolle sopivan harjoituskuorman löytyminen on myös näkynyt joukkueen koossa. Kesäkaudella 2020 joukkuueen koko on kasvanut tasaisesti ja nyt meitä on n. 70 pelaajaa.  Meitä on paljon, mutta olemme myös löytäneet aktiivisia vanhempia mukaan sekä valmennusryhmään että muihin taustajoukkoihin.

Jos kiinnostuit mukaan tulemisesta, löydät yhteystiedot kohdasta kehen meistä voit olla yhteydessä. Tule rohkeasti mukaan treeneihin katsomaan miten asioita teemme. Sopivat ja seuraavat treenit löydät kalenteriosioista.

Tervetuloa 2012 syntyneiden poikien joukkueeseen!