Valtille Itä-Helsingin herruus miesten Kolmosessa

Valtti kohtasi kauden neljännessä ottelussaan paikallisvastustaja Kontun. Hienossa säässä pelatussa ottelussa oli paikalla yli 300 katsojaa, jotka näkivät kotijoukkueelta suvereenin esityksen. Avausmaalin puski kulmapotkusta ottelun neljännellä minuutilla kapteeni Pierre Nlate ja avausjakson lopussa Sanoussi Fofana toisti saman tempun. Valtilla oli muitakin hyviä maalipaikkoja ja lähimmäksi pääsi Emrah "Chico" Okic, jonka laukaus osui kuitenkin ylärimaan.

Toinen puoliaika ehti vanhentua vain vajaat viisi minuuttia, kun Danyar Hosseinin vapaapotku löysi Okicin ja tämän pusku painui Kontun maalin takanurkkaan. Loppulukemat 4-0 viimeisteli rangaistuspotkusta Okicin tilalle kentälle vaihdettu Ramjar "Rami" Nariman. Ottelu oli kaikkiaan Valtin hallintaa eikä Kontu saanut montakaan vaarallista maalipaikkaa ja yleisö saattoi todeta viettäneensä perjantai-iltaa upeassa tapahtumassa, jota edelsi lähistöllä juostu Valtti-Maili.