T07 Stadi cup-voittajia

Kennet Holmström
10.6.2017

Voittajat!
Voittajat!

07-tytöt veivät Stadi cup finaalin - KULTAA

Stadi cup on päättynyt ja Valtilla taas syytä juhlaan. Runsaasti tyttöjämme on taas antanut kaikkensa turnauksessa ja huipentumana T07 voitti finaalinsa EBK:ta vastaan 2-0 lukemin.

Isot onnittelut tytöille.

T07 joukkueessa pelasivat:

Noora Karvonen

Eevi Forsström

Milja Terho

Frida Ahola (valittiin ikäluokkansa parhaaksi pelaajaksi)

Leea Thomssen

Emilia Ebnezer

Nella Karagöz

Iiris Myllymäki

Sofia Åberg

Aada Oksman

Ayla Mahmood

Muulta osin Stadi cup meni seuraavasti:

Kymmenvuotiaat olivat siis nuorimpia, jotka jo kilpailivat ja sieltä kultaa. Pienemmissä Valtilla oli mukana 08-tytöt. Siellä selkeästi enemmän voittoja kuin tappioita.

06-ikäluokassa olimme mukana kahdella joukkueella. Valtti AC ylsi ylempään jatkosarjaan ja FB alempaan. Siellä AC saavutti sijan 9-16.

05-ikäluokassa IHU-joukkueemme upeasti lohkojensa ykkösinä. Molemmat kaatoivat vielä ensimmäiset pudotuspelivastustajansa mutta putosivat sitten pelistä. IHU musta hävisi Hongalle ilmaisella pilkkumaalilla 1-0 ja sijoittui sijoille 9-16. IHU valkoinen putosi pilkuilla viime vuoden voittajalle ja tämän vuoden kakkoselle TuPS/JäPS YJ:lle. Valkoisen loppusijoitus 5-8.

03-tytöillä valitettavasti molemmat joukkueet tällä kertaa alempaan jatkosarjaan. Tylsyyttä lisäsi vielä, että jouduimme vastakkain ekalla pudotuskierroksella. FC lopulta sijalle 12 häviten B-finaalin Hongalle.

B-tyttömme pelasivat itsensä hienosti ylempään jatkosarjaan. Siellä FC Hertta oli meitä etevämpi ja tytöille sijoitus 5-8.

Kaiken kaikkiaan 07-kullan ansiosta voidaan pitää turnausta seuran kannalta onnistuneena. Paljon on tytöissä potentiaalia ja tällä kertaa nappisuoritus tuli juuri tuossa ikäluokassa.

Nyt pelataan kevään sarjat loppuun ja sitten Helsinki cup.