ValttiMaili juostaan 02.04.2022 klo 11.00-klo 14.00!

29.3.2022

ValttiMaili juostaan taas ensi viikonloppuna! 

ValttiMaili osana European Mile – tapahtumaa. ValttiMaili järjestetään yhdessä Puotinkylän Valtin kanssa. Tapahtumalla tuetaan Valtin vähävaraisten lasten harrastustoimintaa, sillä jokainen osallistuja tukee Valtin vähävaraisten kassaa neljällä eurolla.

ValttiMaili lähtee Puotinkylän Kartanon takaa (Puotilantie 7, 00910, HKI)

ValttiMailin ohjelma:
11:00 VarttiMaili (402m – Perheille ja lapsille)
11:30 Kulttuurikävely
11:30 ValttiMaili (1609m – Kaikille)
12:30 Yhdessäoloa Pub Svenkassa
14:00 Pubivisa (Svenkka)

VarttiMaili on tarkoitettu perheille vaikka rattaiden kanssa käveltäväksi. Kulttuurikävely on noin tunnin mittainen opastettu kävely, joka esittelee alueen historiaa sekä lähiympäristöä ja on myös avoin kaikille. Tapahtuman huipentaa ValttiMaili. Tapahtumassa ei kilpailla eikä oteta aikaa, kaikki voivat suorittaa mailin omaan sopivaan tahtiin. ValttiMailin jälkeen on mahdollisuus jäädä Pub Svenkkaan syömään tai lasillisille. Svenkassa järjestetään myös pubivisa!

Tapahtuma on kaikille täysin maksuton eikä ValttiMailiin tarvitse erikseen ilmoittautua. Kaikki osallistujat saavat ilmaisen Olvin juotavan maalissa (niin kauan kuin juomia riittää). Kulttuurikävelyyn osallistuvat voivat ilmoittautua sähköpostitse osoitteeseen toimisto@valtti.info .

Tule liikkumaan hyvän asian puolesta!