Uusille pelaajille

 

TERVETULOA MUKAAN VALTIN 2006-07 SYNTYNEIDEN POIKIEN TOIMINTAAN!

 

Valtin poikien 0607 ikäluokan toiminta on urheilullisesti ja kasvatuksellisesti tavoitteellista ottaen toiminnassaan huomioon pelaajien ikä- ja kehitystason. Tavoitteemme on tarjota mahdollisuus tutustua lajiin, kehittyä pelaajana ja ryhmän jäsenenä sekä viettää mukavia ja kannustavia hetkiä jalkapallon parissa.

Joukkue on jaettu harjoitusryhmiin, joissa pyritään ottamaan huomioon kunkin pelaajan taso ja kehitysvaihe. Koko joukkue harjoittelee yhdessä, kaikkiin ryhmiin panostetaan ja jokaiselle järjestetään peliaikaa.

Ilmoittautuminen joukkueeseen

ilmoittautuminen tapahtuu Valtin P06-joukkueen verkkosivuilta (http://www.valtti.info/joukkueet/pojat/pojat-2006/).Ilmoittautumisen jälkeen saat tunnukset Jalkkis.net -palveluun. Muistathan ilmoittautumisen yhteydessä täyttää myös sähköpostiosoite-kentän. Näin varmistamme tiedonkulun.

Valmennus

Joukkueen päävalmentaja on Alen Besic (Uefa A koulutettu).

Varusteet

Harjoituksissa varustuksen tulee olla säänmukainen liikuntavarustus. Jokaisella tulee olla nappulakengät ja säärisuojat. Harjoituksiin otetaan aina mukaan oma pallo sekä juomapullo.

Pelivarustukseen kuuluu Valtin keltavihreä edustuspaita, vihreät shortsit sekä pelisukat (2 paria, keltainen ja vihreä, edustusasussa oikeassa jalassa vihreä sukka, vasemmassa keltainen). Suosittelemme myös kakkospelipaidan hankkimista (musta lyhythihainen).

Pelipaita samoin kuin muutkin varusteet hankitaan Intersport Easton-liikkeestä.

Huom. sovi oikea pelinumero yhdessä joukkueenjohdon kanssa, ettei tule vahingossa samaa kuin jollain toisella pelaajalla.

Kausimaksut

Valtin seuramaksu veloitetaan kerran vuodessa ja maksun voi suorittaa myös osissa. Vuonna 2019 seuramaksu 190 €.

P0607-joukkueen kuukausimaksu on 45 euroa/kk, joka veloitetaan aina 2 kk:n välein.

Laskut toimitetaan vanhemmille Jalkkis.net -palvelun kautta.

Muut maksut

Jokaisella joukkueen jäsenellä tulee olla Palloliiton Pelipassi, johon sisältyy vakuutus. Kaudelle 2019 pelipassi maksaa 40€ ja vakuutus 40€. Pelipassi laskutetaan pelaajilta erikseen, ja tilataan Palloliitolta kun maksu on suoritettu joukkueen tilille. 

Ilman pelipassia voi harjoitella, mutta EI voi osallistua virallisiin sarjapeleihin. Pelipassia varten joukkueenjohto tarvitsee pelaajan henkilötunnuksen.

Lisäksi esim. futsaliin ja joihinkin turnauksiin liittyvät maksut laskutetaan erikseen näihin osallistuvilta pelaajilta.

Tiedotus- ja yhteydenpitokanavat

Valtti P06-joukkueen pääasiallinen tiedotuskanava on Jalkkis.net -palvelu. Jalkkis.netin kautta hoidetaan tiedotus- ja maksuliikenne. Jalkkis.netistä löytyy joukkueen tapahtumakalenteri sekä yhteystiedot. Jalkkis.netissä kutsutaan pelaajat otteluihin ja turnauksiin, vastaavasti vanhemmat ilmoittavat pelaajan osallistumisesta niihin jalkkis.netissä.

Joukkueen toimihenkilöiden yhteystiedot löytyvät täältä http://www.valtti.info/joukkueet/pojat/pojat-2006/yhteystiedot/