2018 elokuu

Moi,

Kirjoittelen nyt vasta toista infokirjettä vuodelle 2018. Häpeällistä... Pahoittelut, että jäänyt näin vähiin. Yritän parantaa tapani. Kiire, kiire, kiire. Sehän se aina syy kaikkeen. Yritänpä tähän nyt saada kaikki tarpeellinen info mitä kerääntynyt viimeiseltä puolelta vuodelta.

VALTTIFEST on huomenna. Liitteessä infot. Toivottavasti saadaan mahdollisimman paljon väkeä liikkeelle taas.

Ohjelma suunnilleen näin:

10:00-12:30 Tekniikkarataa, Pallotutkaa - parhaat suoritukset palkitaan.

10:30 Valtti pojat vs Valtti miehet

11:00 Valtti tytöt vs Valtti Venus

11:30 Valtti minit vs yllätysvastustaja

12:15 Lastenorkesteri Hulina esiintyy

13:00 palkintojen jako

13:30 Sarjapeli: P11 Valtti AC - KulPS

13:30 Sarjapeli: T13 Valtti/IHU II - TiPS

15:00 Sarjapeli: P15 Valtti/IHU - VJS

16:30 Sarjapeli: TB Valtti - KTP

20:00 Iltariennot alkavat ravintola Blackbirdin terassilla, jossa meidän ikioma grunge-Kafu ja Roope (The Soundstrippers esiintyvät akustisesti.

Tulkaa siis kaikki urakalla mukaan tapahtumaan. Fanikamoja laitetaan myyntiin ja buffasta vastaa P10-ikäluokka. Pidetään kiva yhteinen päivä ja tulkaa myös festin jälkeen katsomaan sarjapelejä. Etenkin odotan mielenkiinnolla B-tyttöjen KTP-ottelua. Tytöt taistelevat jopa BSM-karsintapaikasta ja ansaitsevat kunnon kotiyleisön!!

Tyttöjen KTP-pelistä pääsenkin oivalla aasinsillalla kevään sarjapelikatsaukseen ja kesänturnausreferointiin. Meillä on Valtissa kutkuttavan kivat sarjatilanteet monessakin ikäluokassa. Kotipeleissä on tarjolla ehkä kiinnostavin syksy vuosiin. Ehkä kaikista himotuimmat pelit käydään miesten edustuksen toimesta. Sarja jatkuu jo tänään Kurvin vauhtia vastaan Käpylässä. Miehet ovat pelanneet huippukauden tähän mennessä ja parhaimmillaan pisterako kakkoseen taisi olla jo 6p. Nyt on pari vaisumpaa peliä kaventanut eron kahteen pinnaan mutta tänään tosiaan pelataan kierroksen tasoittava ottelu, jolloin meillä taas mahdollisuus isontaa eroa kakkoseen. Sarjassa ykkönen nousee suoraan Kolmoseen ja kakkonen karsii. Tulkaa kannustamaan edaria ainakin kotipeleihin. Nyt tarvitaan 12. pelaajaa katsomoon murskaamaan vastustajien itsetuntoa...

Tytöissä tosiaan B-tytöt kisaavat ihan tosissaan noususta BSM-talvikarsintaan, mikä olisi mieletön juttu seuralle. PIdetään peukkuja ja tullaan heitäkin kannustamaan kotipeleihin. B-tytöt pelaavat muuten myös Naisten sarjaa ja siellä oivat mahdollisuudet nousta Nelosesta Kolmoseen, joka myös olisi seuralle tärkeä juttu ja loisi polkua junioripelaajillemme.

Myös T03 sekä T05 saavat eksoottisia vastustajia koti-Puotilaan kun molemmat joukkueet nousivat EL-liigaan syksyksi. Molemmat joukkueet kävivät myös virallisissa ja epävirallisissa SM-turnauksissa loppukesästä.

Tyttöjen ja poikien suurtapahtumat Stadi ja Helsinki cup pelattiin kesällä. Stadi cupissa T07 puolusti voittoaan menestyksekkäästi. Myös B-tytöt menivät päätyyn asti. T05 sijoittui pronssille.

Helsinki cupissa menestys oli ehkä vielä huikeampaa. Valtin ja IHUn yhteismitalit olivat kolme kultaa ja kaksi hopeaa, jolla oltiin mitalipörssin kakkosia. Käsittämätön suoritus. P05 otti upeasti kultaa 8v8-sarjan ykkösenä kaataen unelmafinaalissa italialaisen Happy Azzurrin 1-0. Muista kultamitaleista vastasi T05 voittaen sekä Elite-, että Yleissarjan. Finaaliin pääsivät myös molemmat T06 IHU-joukkueet, jotka olivat oikeita YJ-joukkueita kun IHK ja SV olivat mukana yhteistyössä. Valitettavasti molemmat joutuivat häviäjän osaan finaaleissa (Elite ja Yleis) mutta mielettömiä suorituksia nämäkin tietysti.

Todella mielenkiintoiselta näyttää siis Valtin kokonaisuus mentäessä syksyä kohti. Tulkaa siis tosiaan sankoin joukoin kannustamaan joukkueita. Uutena tietona myös, että maalien korjaus ja verkkojen uusiminen tapahtuu tulevana maanantaina, joten tuosta eteenpäin olosuhteet taas huomattavasti paremmat kuin tähän asti. Valitettavasti maalien korjaus, jota suunnittelimme heti alkukeväälle venähti näinkin myöhäiselle. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan...

Pasta box on luopunut jäsenkortista ja Valtti-alennukset saa jatkossa kännykkäsovelluksella. Itse en ole vielä tätä kokeillut mutta sovellut löytyy täältä:

Sovelluksen saa ladattua älypuhelimelle, kun avaa osoitteen www.pastabox.fi/lataasport

Muistakaa myös DNAn liittymiä hankkiessa mainita valttilaisuus. Tällöin saadaan riihikuivaa seuralle bonuksena ihan kuten Pasta box-ostoksistakin.

Tässä taitaa ollakin infot tällä kertaa. Toivottavasti kaikki ovat päässeet nauttimaan upeasta kesästä ja että sitä riittäisi vielä jonkin aikaa.

Siispä lämmintä loppukesää toivotellen,

Kennu