2018 helmikuu

Moikka!

Helmikuun infokirje jo näin tammikuun lopulla... Menkööt tällä kertaa näin.

NYT on oiva mahdollisuus herkutella terveellisesti ja samalla tukea omaa kultaista Valttiamme. Valtti ja Pasta Box on tehnyt yhteistyösopimuksen. Jatkossa siis aina kun olet ruokailemassa Pasta Boxissa muistat kassalla kertoa olevasi valttilainen tai valttilaisen perheenjäsen niin ostoksistasi kertyy mukava prosentti tukemaan Valtin toimintaa. Ostoihin lasketaan Itäkeskuksen (Tallinnan aukion laidalla, Subwayta vastapäätä ja Starbucksin vieressä), Ison-Omenan ja Turun Skanssin Pasta boxissa tehdyt ostokset. Annokset ovat todistettavasti herkkullisia ja tuki tuntuva, joten sekä Pasta box, että Valtti kiittää lämpimästi jokaista Valtti-asiakasta. Helmikuun ajan, saavat valttilaiset tutustumistarjouksena 2 pastaa yhden hinnalla. Lisäksi kannattaa liittyä Pasta Box-jäseneksi, jolloin jäsenkortilla joka kymmenes ateria tulee veloituksetta. MUISTA, että jäsenkortin näyttäminen ei riitä Valtti etuun vaan pitää tosiaan aina kassalla sanoa, että on Valtin jäsen. Joukkueidenkin on jatkossa mahdollista tilata ruokaa tapahtumiinsa sopimuksen mukaan eli jos esim haluaa terveellistä turnausevästä on se mahdollista Pasta boxin kautta.

Ja kun nyt olen mainostamisen makuun päässyt niin muistutan myös DNAn seurasopimuksesta. Eli aina kun valttilainen tai Valtti-fani tekee DNA Kaupassa liittymäsopimuksen ja muistaa mainita, että haluaa Valtti-tuen niin seura saa DNA-tukea. Seura saa siis tukea normaalista DNA-liittymistä sekä määräaikaisista maksu-TV-kanavapaketin tilaamisesta. DNA-liittymiä kannattaa etenkin hakea helmikuun aikana, jolloin tuki erityisen suuri. Muista siis kassalla mainita VALTTI. DNAhan on jo usean vuoden ajan tukenut seuramme vähävaraisia pelaajia ja olemme iloisia siitä, että olemme saaneet mahdollisuuden lisäyhteistyöhön DNAn kanssa.

Samalla tiedoksi kaikille, että Veikkaus-yhteistyö loppui vuodenvaihteessa. Veikkaus tukee jatkossakin suomalaista urheilutoimintaa mutta tuki tässä muodossa ei koettu seurojen toimesta merkittäväksi, minkä takia Veikkaus pyrkii kehittämään uutta mallia seurojen tukemiseen. Eli enää ei tarvitse Valtin nettisivujen kautta pelata nettipelejä vaan voi mennä suoraan Veikkauksen sivuille.

Viime viikonloppu meni monella valttilaisella Eerikkilässä urheillessa. Valtin poikaleiri keräsi yli sata poikapalloilijaa 05-08-ikäluokista. Kahdella bussilla lähdettiin reissuun ja meno oli kuulemma ollut vauhdikasta. Kivaa oli ollut ja ensi vuonna sitten uusiksi. Pyrimme ottamaan seuraleirit kiinteäksi osaksi toimintaamme kuten viime vuosina on ollutkin. Tytöillä toiminta keskittyy SHA-toimintaan ja pojilla tavoite, että nimenomaan pikkukentän joukkueet leireilevät kerran talvessa Eerikkilässä.

Kevät ja sarjan avaukset lähenevät päivä päivältä. Ennen kauden alkua on taas tulossa seuravalokuvaus. Vahvistusta vailla ovat vielä perjantaipäivät 2.3 sekä 16.3. Pyrimme joka tapauksessa kuvaamaan kaikki joukkueemme maaliskuun aikana. Tästä tulossa tarkempaa infoa joukkueille piakkoin.

Ja vielä tännekin muistutus valttilaisista maailmanhuipulla. Eli seuratkaapa olympiakisoissa Anton Lindforsin edesottamuksia lumilautakrossissa. Pidetään peukkuja! Ja Tuija Hyyrysemmehän jatkaa huippu-uraansa Italian vanhassa rouvassa, Juventuksessa. Onnea myös Tuijalle saapasmaan sarjapeleihin.

Kohti kevättä!

-Kennu