2018 marraskuu

Moi,

Heti alkuun muistutus: perjantaina 23.11 kello 18-20 vietetään seuran futiskauden päättäjäisiä totutusti Vartiokylän työväentalolla. Luvassa taitokisojen piirimestaruuskisojen palkintoja, Vuoden pelaaja-palkintoja, uutuutena palkitaan erikseen Vuoden mies- ja naispelaaja sekä poika-, ja tyttöpelaaja. Nyt palkitaan myös Vuoden ikämies- ja Grassrootspelaaja. Hiukan purtavaakin tarjolla ja pieni katsaus seuran nykytilaan. Tervetuloa!

Suomalaisessa jalkapallossa on viime aikoina eletty mielenkiintoisia hetkiä. Ei pelkästään siksi, että Palloliitto käy parhaillaan läpi mullistavaa uudistumista vaan myös ihan kilpailullisella huipulla olemme olleet vahvasti esillä. Miehet ovat loistaneet Nations Leaguessa ja nousivat "koria" ylemmäs. Tyttöjen U17-maajoukkue pelasi MM-kisoja Uruguayssa. Tulosta on kai pakko pitää pettymyksenä mutta hieno esiinmarssi joukkueelta joka tapauksessa. Seuraava askel olisi tytöillä sitten nousta tyttöjen maailmanhuipulta naisten maailmanhuipulle. Tuo on iso askel, joka niin monesti suomalaisessa huiippu-urheilussa, syystä tai toisesta, jää ottamatta. Pidetään peukkuja, että nämä tytöt onnistuvat!

Uusi kausi lähti virallisesti liikkeelle 1.11 kuten jalkapallossa yleensäkin. Uuteen kauteen on seuraan tullut joitain uusia tuuliakin. Amine Rchidi aloitti marraskuun alusta poikapuolen pienimpien joukkueissa ja vähän muutakin tuoretta valmennusvoimaa on saatu seuraan. Myös johtokunta uudistui, tai oikeastaan kasvoi, syyskokouksessa ja mukana nyt kymmenhenkinen hallitus. Jarkko Kilpinen jatkaa puheenjohtajana ja viime vuodesta jatkavat myös Tiina Jääskeläinen, Auli Vanhoja, Tom Spaak sekä Tero Varis. Uusina johtokunnan jäseninä mukaan tulevat Heikki Virkkunen, Panu Kostamoinen, Jukka Lehto, Petri Ijäs sekä Mika Lindblad. Toivotamme hallitukselle menestyksekästä vuotta tehtävässään.

Uusien valmentajien ja hallituksen myötä pyritään tietysti jatkaa Valtin kehittämistä joka tasolla. Painotus varmasti valmennuksellisella puolella, jotta pelaajan arki tosiaan olisi laadukas mutta yhtä lailla tavoitteena selkeyttää seuran toimintatapoja kokonaisuudessaan. ISO parannustavoite on että seuravarusteet olisivat kaikille pelaajille selkeät ja treeneihin tultaisi nimenomaan seuran varusteissa. Tämä nostaa koko toiminnan arvostusta ja on edellytys että voimme ylipäätään olla joukkueen näköinen. Monessa joukkueessamme varusteasia on mallillaan mutta osassa on vielä paljon parannettavaa.

Fanikamaa olen tilannut vähän lisää ja sitä löytyy seuran toimistolta ja näitä tuodaan myös päättäjäisiin. Uusimpina uutuksina on Valtti ja IHU narupussukat, sateenvarjot (keltainen ja vihreä), tekninen pelipipo ja tietysti vanhat tutut kaulahuivit, fanipipot jne jne.

Valtin pelipassimäärä on jo ylittänyt 1100 passia, joten olemme taas uudessa seuraennätyksessä ja kohtalaisen hillitty kasvu jatkuu. Hienoa!

Joulukuu lähenee. Kohta päästään jo availemaan joululahjapaketteja.  Oikein hyvää loppuvuotta siis kaikille!

-Kennu