2019 syyskuu

Moikka, 

Pitkästä aikaa infokirjettä. Katsotaan mitä kaikkea löytyy infottavaa...

Kävelyfutishankkeemme lähtee käyntiin 29.9 klo 16:30. Ilmoittautukaa mukaan kokeilemaan lajia. Kukunorista tulee Aapo Kotkavuori opastamaan meille lajin säännöt ja vetämään ensimmäistä tapahtumaa. Ilmoittaudu siis Kennulle: toimisto(a)valtti.info niin varmistetaan, että saadaan jengi kasaan. 

Futiskauden päättäjäisiä vietetään 22.11 klo 17 alkaen perinteisesti Vartiokylän työväentalolla. Eli sama paikka missä ollaan oltu jo monet vuodet ja joissa on joukkuevalokuvauksetkin hoidettu. 

Sarjapelit alkavat vähitellen olla pelattu. Viimeisiä viedään ja sarja päättyvät suunnilleen lokakuun toisen viikon tienoilla. Kausi on kokonaisuutena ollut Valtille hyvä. Kirkkain onnistuminen on varmasti Miesten edustuksen varmistunut sarjapaikka Kolmosessa ensi kaudelle. Myös Naisten edustus on vetänyt upeasti ja kamppaillaan tosissamme noususta Kakkoseen ensi kaudelle. Myös nuorten sarjoissa on mennyt hienosti. B-pojat ovat pelanneet hienon syksyn ja siellä on herkullinen asetelma loppupeleihin. Taistelemme tosissamme noususta takaisin Ykköseen. Tytöissä B-tytöillä haarukassa mahdollinen TBSM-karsintapaikka ja 05- sekä 06-tytöt ovat pelanneet kivat kaudet EL-liigassa. 

En tiedä moneenko vuoteen saamme ensimmäiset maajoukkue-esiintymiset kun 05-tyttöjen Elina Peltokangas ja Helmi Raijas valittiin Malesian turnaukseen eksoottisia Malesiaa, Hong Kongia ja Thaimaata vastaan. Tämä tuntuu isolta palkinnolta siitä työstä mitä on seurassa tehty jo useamman vuoden ajan. Ja samalla haluan ajatella, että tämä on vasta alkua tulevalle. Suunta on joka tapauksessa oikea. Isot onnittelut vielä kerran tytöille.

Uusi kausi alkaa pian olla käsillä. Tällä hetkellä suunnitellaan kuumeisesti tulevaa kautta, jotta kaikilla valttilaisilla ja yhteistyöseurojemme pelaajilla olisi mahdollisimman hyvät edellytykset onnistuneelle kaudelle 2020. Kenttävuorojen suunnittelu on vielä pahasti kesken mutta vähitellen pitää vuorotkin alkaa lyödä lukkoon. Uskon, että seuraava kausi tulee olemaan vielä tätäkin kautta kiinnostavampi. 

Oikein hyvää alkanutta syksyä kaikille. Toivotaan futista ajatellen suosiollista tulevaa talvea...

-Kennu