2020 heinäkuu

Moikka,

Heinäkuu ja loma-aika. Vähitellen hiljenee Puotilassa toiminta kesäksi vaikkakin pelejä pelataan tänä kesänä läpi kesän Volkswagen Areenallamme. Monet joukkueet ovat kuitenkin lomilla ja arki on vähän rauhallisempaa kuin normaalisti. Näin on hyvä, sillä lomailu on tärkeää myös futaajalle. 

Allekirjoittanutkin pyrkii tänään jäämään lomille. Yllä mainittujen pelien takia tulee kuitenkin lomailu olemaan risaisempaa kuin normaalisti. Konekin tulee mökille mukaan, joten jollain aikataululla voi sähköposteihinkin tulla vastauksia. 

Seuran kevätkokous järjestetään koronapoikkeusten takia vasta 12.8 klo 1930. Puotilan kentän neukkarissa. Käsittelyssä sääntömääräiset asiat ja jäsenet lämpimästi tervetulleita!

Helsinki cup saatiin pelattua pandemioista huolimatta. Valtti oli perinteisen vahvasti edustettuna useassa ikäluokassa sekä pojissa, että tytöissä. Yksi kultakin tuli taas ja tällä kertaa T05 United musta hoiti homman upeasti kotiin T15 Yleissarjassa. Finaalissa kaatui ONS maalein 1-0. Isot onnittelut tytöille. 

Toinen hieno saavutus oli Cmoren kummijoukkueeksi päässyt Nico Vartiamäen P17-sarjassa pelannut Valtti Wild United. Tie johti finaaliin asti, jossa valitettavasti Ruila Akatemia oli vahvempi 2-1-lukemin. Onnea Wildille upeasta suorituksesta!

Toinen joukkueemme lauantain finaaleissa oli T05 United valkoinen T15 Elitesarjassa. Myös tytöt joutuivat pettymään finaalissa kun alkusarja 5-1 voitto HJK T06sta muuttui 0-2-tappioksi. Hopeamitalit tuntuivat laihalta lohdulta vaikka aika varmasti kirkastaa tuonkin mitalin.

Neljäs mitalijoukkueemme oli P05, jossa Valtti putosi vasta välierissä HJK siniselle 2-1-lukemin. Koska pronssiottelua ei pelata ripustettiin siis kundien kaulaan upeasti pronssiset mitalit. Hieno saavutus tämäkin!

Mukana oli tietysti runsaasti muitakin Valtti-joukkueita ja kivaa oli laajalla rintamalla. Hienoa, että turnaus saatiin pelattua ja perinne jatkui. 

Nyt kesän viettoon ja toivotaan lämpimiä säitä!

-Kennu