2013 joulukuu

Moi kaikille!

Taas on tovi vierähtänyt sitten viime infokirjeen. Aika menee kuin siivillä.

2014 Brasilian MM-kisojen lohkoarvonta olikin tuossa muutama päivä sitten ja itselle nousi jo aikamoinen MM-kuume. Ei malttaisi odottaa kisojen alkua. Toivottavasti kisat innostavat pelaajiamme entistäkin enemmän futisfaneiksi ja tuo lisäintoa omiinkin peleihin.

Joulu alkaa olla käsillä ja pukinkontti odottaa kovasti fanikamaa. Tervetuloa tänne toimistoon milloin tahansa ostamaan Valtti-tuotteita. Itse olen paikalla ainakin arkisin ja lisäksi perjantaisin 1830-20. Fanipipoa (15€), fanihuivia (10€), viiriä (3€) tarjolla. Myös IHU-viirejä tarjolla, mikäli joku sellaisia haluaa. Tehdään ympäristö keltavihreäksi ja hommataan mahdollisimman paljon fanikamaa pelaajille, vanhemmille ja muillekin kannattajille.

Kausijuhlakin saatiin pidettyä ja tällainen tullaan järjestämään jatkossa joka vuosi. Kiitos kaikille osallistujille. Oli hienoa nähdä niinkin paljon porukkaa paikalla vaikka vähän lyhyellä varoitusajalla tulikin. Kausijuhlassa palkittiin runsas määrä taitokisoissa menestyneitä palloilijoitamme. Lisäksi muutama tukipilaritoimihenkilömme saivat pienet kiitospussukat. Myös vuoden valmentajakaksikko palkittiin. Tällä kertaa halusimme kiittää Masa Mustilaa ja Kimmo Lehteä siitä hienosta työstä, jonka tekivät P97-ikäluokan valmennuksessa.

Vuosi on pian lopuillaan ja 2014 käsillämme. Uusi vuosi tarkoittaa tietysti samalla uutta kausimaksua ja pelipassinhankintaa. Kausimaksu tulee pysymään ennallaan ja tuo 220€ laskutetaan heti vuoden vaihteen jälkeen. Vuodenvaihteessa tuppaa yleisesti tulemaan laskua sieltä täältä, joten mikäli toivotte lisää maksuaikaa laskullenne niin siitä voi olla yhteydessä allekirjoittaneeseen osoitteessa toimisto@valtti.info . Myönnän mielellään lisää maksuaikaa, mikäli se tarpeen on.

Pelipassille sen sijaan ei pysty myöntämään maksuaikaa. Se pitää hoitaa heti kuntoon. Passi ja vakuutus astuvat voimaan maksupäivästä seuraavana päivänä, joten jos passi ja vakuutus ei ole kunnossa niin pelaaja ei ole peli- tai harjoituskelpoinen. Hoitakaa siis kaikki tämä asia heti vuodenvaihteessa kuntoon. Yleensä tulevan vuoden passin on voinut ostaa etukäteen jo joulukuussa ja itse asiassa tätä kirjoittaessa kävin kokeilemassa ja kyllä siellä Palloverkossa oli jo kausi 2014 myytävänä, joten hommasin jo omille lapsille passit. Mikäli passinosto aiheuttaa ongelmia niin olkaa yhteydessä joukkueenjohtajaanne.

Joukkueet ja valmennus alkavat olla kaikkien joukkueiden kohdalla kunnossa ja ylpeänä voin kyllä katsella toimihenkilölistaamme. Meillä on laadukasta toimintaa kaikissa ikäluokissa, sekä tyttö-, että poikapuolella niin kilpa- kuin harrastejoukkueissakin ja oikeat valmentajat oikeissa paikoissa. Tilanne on siis erittäin hyvä ja otollinen lisäpelaajien rekrytoimiseen. Ollaan aktiivisia ja yritetään saada kaikki halukkaat mukaan mukavaan harrastukseen. Tärkeintä tietysti nuorimmissa ikäluokissa, että saamme tiedon kavereille ja kavereiden kavereille, että mukaan mahtuu ja kaikki ovat tervetulleita.

Jos toiminta on hyvällä mallilla niin nyt on myös kenttä kunnossa. Rouhetta on lisätty pari säkillistä ongelmakohtiin ja lisää tullaan luultavasti laittamaan vielä kunhan saadaan lisärouhetta tilattua. Kentän lämmityskin on taas toiminnassa lyhyen katkon jälkeen kun lämmitystä ohjannut tietokone kuoli vanhuuttaan. Uusi kone on kuitenkin paikalla ja toiminnassa ja lämmitystä pääsimmekin jo kokeilemaan yhden päivän verran. Kaikki kunnossa!

Lopuksi ajattelin vielä heittää ilmoille vapaaehtoistyöntekijöiden tarpeen. Sellaista seuraahan ei olekaan, joka ei tarvitsisi vapaaehtoisia toimintaansa ja pitkältihän Valttikin toimii nimenomaan vapaaehtoisten voimin. Mutta onko siellä jossain hiljaisia innokkaita, jotka haluaisivat tulla mukaan toimintaan. Tarvetta on aina ja töitä kyllä riittää, mikäli haluat olla toiminnassa mukana. Tuohon toimisto-osoitteeseen voi ilmoittautua, mikäli haluat olla aktiivisempi seuratoimija. Töitä löytyy kaikille innokkaille.

Loppuksi haluan kiittää teitä kaikkia hienosta Valtti-vuodensta 2013. Tehdään vuodesta 2014 vielä parempi!!

Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta!

-Kennu