2017 marraskuu

Moi,

Taas on aikaa vierähtänyt edellisestä infokirjeestä. Pahoittelut siitä.

Loka-marraskuussa seurassa tapahtui muutamia työntekijämuutoksia. Ensin lokakuun alussa aloitti Toni "Kafu" Forsten seuran rekrytointivastaavana ja pienempien valmentajana. Kafu on aiemmin ollut vahvasti mukana 09-pojissa ja nyt siis ihan kokopäiväisesti mukana seuran toiminnassa.

Lokakuun lopussa Sami Lehtiniemi siirtyi MPSään jatkamaan valmennusuraansa. Toivotamme Samille onnea ja menestystä uuteen pestiin ja kiitämme suuresti vuosista Valtissa. Kentällä tavataan!

Samin tilalle pikkukentän poikajoukkueita luotsaamaan tuli marraskuun alusta Julius Karlsson. Julius aloittaa myös ensi viikolla maalivahtivalmennuksen, aluksi 06-08-ikäisille ja katsomme sitten pystyykö treenejä laajentamaan.

Toivotamme uusia herroja lämpimästi tervetulleeksi Valttiin!

Kalenterin mukaan talveen on enää muutama päivä. Vähän on talvi jo muistuttanut itsestään ja ensimmäisiä aurauksia on jo jouduttu suorittamaan. Lämpötila kuitenkin pysynyt plussan puolella, joten lämmitystä ei vielä olla tarvittu. Syksyn sarjat sujuivat mukavasti. Niistä voidaan nostaa Miesten edustusjoukkueen hieno taival Nelosessa. Ihan ei riittänyt nousuun Kolmoseen mutta tavoite ensi vuodelle on selkeä... Erityistä on myös, että Valtilla ensi vuodelle sarjapaikka sekä B-pojissa, että tytöissä. Tytöt onnistuivat pitämään sarjapaikkansa ja pojat nousivat kauden lopuksi.

Nyt kun talvi lähestyy niin pitää mainostaa, että toimistolta on ostettavissa fanipipoja ja pelipipoja. Näitä voi ostaa yksittäin tai sitten koko ikäluokalle. Pipoja löytyy kahta kokoa ja hinta 10€/pipo. Tietysti samaan hengenvetoon voi napata mukaansa kaulahuiveja (15€/10€) tai tuubihuivia (7€). Tervetuloa ostoksille!

15.12 on luvassa kauden päättäjäiset kello 17 alkaen perinteisesti Vartiokylän työväentalolla. Tilaisuudessa palkitana taitokisoissa menestyneet sekä joka ikäluokan vuoden pelaajat. Myös muuta pikkuohjelmaa ja -purtavaa tiedossa.

Muistutuksena myös harrastefudisryhmämme eli äijäfutaajia kaivataan lisää sunnuntaivuorollemme. Tämä siis avoin ryhmä kaikille, joita kiinnostaa pieni palloilu. Pelataan aina sunnuntaisin 20-21 ympärivuotisesti. Ilmoittaudu mukaan toimisto(a)valtti.info -osoitteessa.

Lopuksi voidaan vielä todeta, että pelipassimme määrä ylitti jälleen tänäkin vuonna tuhannen pelaajan rajan, joten sijoituttiin piirin vuorojenjakotilaisuudessa passimäärältämme kuudenneksi suurimmaksi helsinkiläiseksi seuraksi. Oikein hyvä tulos!

Talvenodotusta toivottaen,

Kennu